hits

Ris og ros

Hei kom på en liten ting jeg vil skrive om akkurat nå.

Og det er og takle og få ris og ros.

Og få ros det takker jeg ikke på en god måte jeg klarer ikke ta det inn på meg for føler det ikke er ekte, men jeg sier alltid takk det var kjempe hyggelig, men er ikke noe gøy og ikke klare og takle og få ros for er alltid hyggelig og få gode tilbakemeldinger på hvordan du ser ut, eller at du er flink med barna eller bare du er bare flink med alt du gjør rundt deg.

Jeg har alltid hvert sånn siden jeg kan huske det og få ros er lang i fra min sterkeste side, selv om det kanskje kan virke sånn.

Men og få ris at jeg må bli bedre på forskjellige ting, eller bare at det der var ikke noe bra gjort eller bare du ser ikke bra ut i dag, dette takler jeg kjempe fint for vet med meg selv at jeg har mye, mye, mye og jobbe med og jeg har en sånn jeg tanke at jeg kan ikke så mye, jeg føler meg dum ofte, jeg føler meg rett og sett som et null innimellom og alle har jo dager der de føler seg dumme og slike ting, men for min del føler jeg meg ofte som et null og det er kjempe vanskelig og snu at jeg er ikke det. Her er også en grunn til at jeg går hos psykolog for og prøve og få ting mer lenger inni til meg at du er flink, du er god nok til det du gjør,  alle er ikke like og man gjør ting på forskjellige måter. Og jeg vet jo dette, men når man ikke takler og få ros er det vanskelig altså    :-(.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trine

Trine

25, Eidsvoll

jeg er ei jente på 25 år som STORTSETT er glad og fornøyd. Har to barn med verdens beste kjæreste.

Kategorier

Arkiv